Karu kuvasarja leviää verkossa: ”Suomalainen ruoka näyttää pa**alta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin verkkosivustosta, jonne kerätään poikkeuksellisen rumia ruoka-annoksia, jotka joku on kuitenkin suostunut syömään. Sivusto on tarkoitettu vastavoimaksi nykyisin suosituille sosiaalisen median ruokakuville. Nyt verkkoon on ilmestynyt sivuston suomalainen vastine.

Reddit-sivustolla on tänään julkaistu valokuvia suomalaisesta ruoasta. Kuvien otsikkona on merkitsevästi ”Suomalainen ruoka näyttää paskalta”. Kuvissa myös ulkomaalaiset pääsevät nyt ihastelemaan suomalaisia kansallisherkkuja, kuten rössipottuja, mustamakkaraa, hernekeittoa, kalakukkoa, siskonmakkarakeittoa, eines-lihapiirakkaa ja tietenkin myös mämmiä. Jostain syystä myös pannukakku on päätynyt mukaan kuvien joukkoon.