Justin Bieber kuin Hunks-tähti! Esitteli lihaksiaan paidattomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poppari Justin Bieber nousi taannoin otsikoihin herätettyään raivoa kiinalaisissa ylistäessään Instagramissa japanilaisia sotarikollisia. Tähti joutui ongelmiin myös Yhdysvaltojen rajavartiolaitoksen kanssa, sillä häntä odottaa rikoksistaan jopa vankilatuomio.

Nyt Justin on kuitenkin ehtinyt lomailla melko rennoissa merkeissä, kun hän suuntasi yhdessä ystäviensä kanssa Toluca-järvelle. Siellä paitansa riisunut laulaja pääsi kokeilemaan myös ratsastamista, ja esitteli samalla kuvaajille vatsalihaksiaan.

Taannoin kansalaisadressissa 274.000 allekirjoittanutta vaati Justin Bieberin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ottanut virallisesti kantaa popparin karkoittamiseen, vaan otti poptähden suojelukseensa. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.