Mariah Carey esittelee muotojaan kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen kultakurkku Mariah Carey tunnetaan huikean laajasta äänialastaan. Diiva rakastaa ylellistä elämää, ja äskettäin hänen kerrottiin käyttäneen yli 30.000 euroa koiriensa kauneushoitoihin. Nyt Mariah Carey on paljastanut uuden Thirsty-nimeä kantavan singlensä kansikuvan.

mariahcarey14052014

Kuvassa 45-vuotias tähti esittelee näyttäviä muotojaan vähissä vaatteissa, bikinien yläosaan ja sarongiin pukeutuneena.

Mariah Carey on artisti, joka säveltää ja sanoittaa monet kappaleistaan itse. 45-vuotias nainen on kotoisin New Yorkin Long Islandilta. Hän on julkaissut 13. studioalbumia, ja työstää parhaillaan 14. levyään, joka on määrä julkaista tänä vuonna. Nainen on nähty monissa elokuvissa, kuten Glitter, Tennessee, Precious ja The Butler.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat