Mitä ihmettä Angelina Jolie on tehnyt kasvoilleen? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Elokuvien Vuosi nuoruudestani, Puhallettu 60 sekunnissa ja Lara Croft: Tomb Raider myötä läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär nähdään ensi kesänä valkokankaalla Maleficent – Pahatar -elokuvassa.

Angelina Jolie tunnetaan yleensä tyylikkäänä ja siistinä naisena, mutta tuoreet kuvat osoittavat jokaisen meistä mokailevan toisinaan ulkonäköön liittyvissä asioissa. New Yorkissa kuvatulle näyttelijättärelle oli nimittäin ilmeisesti tapahtunut meikkimoka, sillä hänen kasvoillaan nähtiin jauhomaisia, tähden ihon väristä erottuvia kohtia. Mahtoiko Angelina levittää puuteria kasvoilleen liian kovalla kiireellä?

Angelina Jolie nousi otsikoihin viime vuonna vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.