Seksi suihkussa voi johtaa jopa aivovammaan – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suihkuseksi kuuluu jokaisen pariskunnan kiimaisten kokemusten kirjoon, sillä mikäpä antaisi ihanampaa tunnelmaa kahdenkeskiseen nautintoon kuin iholla valuvat lämpimät pisarat ja pehmeä vaahto? Suihkuseksissä on kuitenkin yksi suuri vaaratekijä – liukkaat pinnat. TLC:n suosittu televisiosarja Sex Sent Me to the ER esittää nyt karmivan esimerkin.

YouTube
YouTube

Höyryisessä tilassa nautiskeltu suihkuseksi houkuttelee monia sen sensuellin, mutta takuuvarmasti kostean tunnelman takia. Todd ja Julie olivat hyväilleet toistensa paljasta ihoa kuumien pisaroiden alla, kunnes Julien jalka lipesi kohtalokkaasti kylpyammeen reunalta. Nainen kaatui maahan ja veti Toddin sekä suihkuverhon mukanaan.

Kuten arvata saattaa, ei tarina päättynyt aiemmun kaavaailtuun kliimaksiin. Todd löi rytäkässä vakavasti päänsä suihkun laatoitettuun seinään ja menetti tajuntansa. Mies sai iskussa varmasti astetta vakavamman aivotärähdyksen. Ensi kerralla parin kannattaa panna ammeen pohjalle liukastuseste tai siirtyä suosiolla makuuhuoneen puolelle jatkamaan suihkussa alkulämmiteltyä seksiään.