Ashley Benson poseeraa kuin Baywatch-hottis

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Ashley Benson on noussut nopeassa ajassa Hollywoodin nuorten tähtien kärkikastiin. Tähti muistetaan erityisesti kohutusta Spring Breakers -elokuvasta, jonka kerrottiin taannoin saavan jatko-osan.

Ashley Benson ei näillä näkymin nähdä Spring Breakers -elokuvan toisessa osassa, mutta neitokaista päästään jälleen ihastelemaan samanlaisissa merkeissä muussa yhteydessä. Vaaleaverikkö poseeraa Complex-lehden tuoreen numeron kansikuvassa viettelevästi, yllään punainen Baywatch-henkinen uimapuku. Tähti tarjosi maistiaisen myös sisäsivuilta löytyvästä kuvasta Instagram-palvelussa.

24-vuotias Ashley Benson syntyi Kaliforniassa. Hän on näytellyt aiemmin Päivien viemää -saippuasarjassa sekä Eastwick ja Pretty Little Liars -sarjoissa. Neito on hyvää pataa myös Spring Breakers -elokuvan vastanäyttelijänsä James Francon kanssa. Parin välille onkin viritelty romanssia, vaikka he ovat sanoneet olevansa vain ystäviä.