Mel B:stä tuli upea fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Tähti pääsi arvioimaan uusia musiikkilupauksia, vaikka hän pitää huolta myös omasta urastaan. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen.

Mel B tunnetaan nykyään myös intohimoisena fitness-harrastajana. 38-vuotias tähti on nyt jakanut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee ahkeran treenaamisen tuloksia mustissa bikineissä. Mel B:n vatsalihaksia päästään ihailemaan myös tähden aikaisemmassa Instagram-kuvassa.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.