Rosie Huntington-Whiteley viettelevän kauniina kansikuvatyttönä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan oman uransa lisäksi siitä, että hän seurustelee toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna, mutta he palasivat sittemmin yhteen.

rosiehuntingtonwhiteley15052014

Rosie Huntington-Whiteley nähdään nyt Saksan Vogue-lehden kansikuvatyttönä. Vaaleahiuksinen mallikaunotar poseeraa kuvassa avonaisessa mekossa ja bikinien yläosassa.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.