Rosie Huntington-Whiteley viettelevän kauniina kansikuvatyttönä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan oman uransa lisäksi siitä, että hän seurustelee toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna, mutta he palasivat sittemmin yhteen.

rosiehuntingtonwhiteley15052014

Rosie Huntington-Whiteley nähdään nyt Saksan Vogue-lehden kansikuvatyttönä. Vaaleahiuksinen mallikaunotar poseeraa kuvassa avonaisessa mekossa ja bikinien yläosassa.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat