Laiva ajoi suoraan maihin Norjassa – uskomaton näky videolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laivojen karilleajoja saadaan vain aniharvoin kuvattua videolle, koska yleensä ne sattuvat kaukana asutuista alueista ja huonon näkyvyyden vallitessa. Nyt Norjan Storfjordenissa on sattunut kuitenkin uskomaton tapaus, jossa laiva karautti suoraan maihin ilman yritystä väistää tai hidastaa.

VIDEO ON SITTEMMIN POISTETTU.

Norjalainen kalatehtaan työntekijä Roar Kjøraas sattui huomaamaan perjantaina iltapäivällä miten laiva jatkoi vääjäämättä matkaa kohti rantaa, ja nykytyylin mukaisesti hän ryhtyi kuvaamaan tilannetta kännykkäkameralla. Tyrmistys olikin melkoinen, kun laiva ajoi suoraan maihin.

Massiivisen rysähdyksen jälkeen Kjøraas soitti hälytyskeskuksesta apua paikalle. Asiasta uutisoineen Sunnmørsposten-lehden mukaan poliisi tutkii asiaa. Tämänhetkisten arvioiden mukaan kapteeni oli nukahtanut ruoriin. Laiva ei uponnut törmäyksen johdosta. Sen sijaan törmäykseen herännyt kapteeni vaihtoi pakin päälle ja peruutti takaisin merelle.