Pamela Andersonin asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson tunnetaan eläinten puolesta aktiivisesti kampanjoivana povipommina. Pamela kiinnitettiin jälleen vuoden alussa PETA-järjestön kampanjaan, joissa hän on perinteisesti esiintynyt joko alastomana tai lähes alastomana.

Eläinten oikeuksien puolesta usein puhuva Baywatch-näyttelijä on parhaillaan Euroopassa, sillä hän osallistuu Ranskassa Cannesin elokuvafestivaaleille. Eilen illalla Pamela kuvattiin juhlimassa asussa, joka oli suorastaan mauttoman paljastava. Silikonimuodot kuin tarjottimelle nostanut valkoinen asu paljasti kaiken lisäksi liikaa.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.