Täysikuu sai pariskunnan villiksi – seksiä pankkiautomaatilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että hätä ei lue lakia. Rakastuneet parit tietävät hyvin sen tunteen, kun molempien tekisi mieli sekstailla, mutta eroottisiin puuhiin ei tunnu löytyvän sopivaa paikkaa tai saumaa. Nyt verkossa leviää kulovalkean tavoin kuva parista, joka viis välitti muista ihmisistä. He antoivat himolle vallan.

The Sun -lehti uutisoi kahdesta espanjalaisesta nuoresta, jotka eivät yksinkertaisesti pystyneet pidättelemään itseään. He valitsivat rakkauden tahdissa suoritetun vaakamambon tanssipaikaksi paikallisen pankkiautomaatin edustan, joka sijaitsi suurten lasi-ikkunoiden takana. Nainen ja mies riisuivat itsensä ilkosilleen, lukuun ottamatta jalkoihin jätettyjä sukkia. Katso kuvat tästä.

Valitettavasti intohimon sanelema hetki päättyi virkavallan käskyyn, kun paikalle saapuneet poliisit käskivät rakastavaisia pukemaan päällensä ja lähtemään ulos pankin tiloista. Osa ohilkulkijoista onnistui ikuistamaan villin momentin muiden nähtäväksi kännykkäkameroillaan. Julkisella paikalla harrastettu seksi saattaa olla monen parin yhteinen fantasia. Tämä tapaus saattoi kuitenkin vahingossa lipsahtaa hieman liiankin julkiseksi.