Disney-kaunottaret bikineissä – vauhdikas näky huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Tuoreimmassa Scary Movie 5 -elokuvassa nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Nyt hän on lomailemassa ystävänsä Vanessa Hudgensin kanssa Miamissa.

Taannoin 28 vuotta täyttänyt Ashleyn Tisdale suuntasi Miamissa huvijahdille Vanessan ja muutaman muun naispuolisen ystävän kanssa. Koko ryhmä nautti aurinkoisesta kelistä bikineissä, ja kuvista päätellen meno jahdin kannella oli vauhdikasta tanssikuvioineen päivineen.

28-vuotias Ashley Tisdale on nähty esimerkiksi Scary Movie 5 -elokuvassa, joka sai keskinkertaisen suosion myös Suomessa. Näyttelijätär oli yksi elokuvan päätähdistä. Elokuvassa parodioidaan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.