48-vuotias Elizabeth Hurley yhtä kuuma kuin 20 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina tunnetuksi tulleen brittitähti Elizabeth Hurleyn yksityiselämä on viime vuosina kärsinyt vastatuulesta. Pienen hiljaiselon jälkeen nyt innokkaana farmarina tunnettu nainen kertoi pelastaneensa pihalla tepastelleen fasaanin ketun hyökkäykseltä.

Eilen Elizabeth Hurley kuvattiin upeassa vihreässä mekossa, kun hän oli vierailemassa ravintolassa New Yorkin Sohossa. Supertähti osoitti jälleen kerran, että vuodet ovat kohdelleet häntä erityisen hellävaroesti.

48-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.