Ilotytöt ryntäävät Brasiliaan – jalkapallofaneilta jättitili prostituoiduille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on useasti uutisoitu Jyväskylän MM-rallin yhteydessä rehottavasta ilotyttöbisneksestä, kun suuri kilpa-autoilutapahtuma houkuttelee alueelle maksullisia naisia jopa maan rajojen ulkopuolelta saakka. Ilmiö ei ole poikkeuksellinen, ja nyt tuhannet ilotytöt matkustavat joukolla Brasiliaan.

Brasilian Rio de Janeirossa on pian alkamassa jalkapallon MM-kilpailut, ja tapahtuman odotetaan houkuttelevan paikalle yli puoli miljoonaa kisaturistia. Sen lisäksi, että rikollisliigat hierovat käsiään yhteen helpon rahan toivossa, ovat myös maksulliset naiset aktioituneet jalkapallokilpailujen lähestyessä.

Brasiliaan on nimittäin matkaamassa tuhansia naisia ympäri Etelä- ja Pohjois-Amerikkaa. Osa ilotytöistä suuntaa pelipaikoille jopa Hollannista saakka, TMZ-lehti paljastaa. Prostituutio on laillista Brasiliassa.

Kerroimme äskettäin, kuinka poliisi on varoittanut virallisessa tiedotteessaan turisteja huutamasta tai väittelemästä ryöstötilanteessa, mikäli he tahtovat säilyttää henkensä. Jalkapallon MM-kilpailut käynnistyvät 12. kesäkuuta, ja voittaja selviää tästä kuukauden kuluttua.