Internet riehaantui banaania syövästä pikkupojasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internet on siitä mielenkiintoinen paikka, että mistä tahansa voi syntyä hyvinkin lyhyessä ajassa maailmanlaajuinen netti-ilmiö. Nyt sellainen on syntynyt täysin yllättäen banaania syövästä Carter-nimisestä pikkupojasta. Hänen kuvansa leviää parhaillaan sadoissa eri kuvamuokkauksissa.

Reddit
Reddit

Ilmiö sai alcuna alla nähtävästä kuvasta. Carter koputti yllättäen naapurinsa ovelle ja pyysi saada banaanin. Naapuri täytty toiveen ja ikuisti kuvan banaania coolisti aurinkolasit päässä mussuttavasta pikkumiehestä. Naapurin Reddit-sivustolla julkaisema valokuva oli ilmeisesti monien mielestä hauska, ja siitä ryhdyttiin tekemään hauskoja kuvamuokkauksia. Ohessa on vain pieni otos kuvista.

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit