Jennifer Lopez tiukassa mustassa nahassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina jälleen otsikoissa kuukausien hiljaiselon jälkeen. Laulajattaren huhuttiin taannoin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista, mutta pari on sittemmin tavattu jälleen yhdessä. Viime aikoina Lopez on tehnyt televisiota, mutta ehtii myös konsertoida.

Eilen JLo nousi lavalle Power 106 FM’s Powerhouse -tapahtumassa Anaheimin Honda Centerissä. Nelikymppinen latinokaunotar näytti tyrmäävän hyvältä esiintyessään kurvikkaana tiukassa nahkamekossa.

40-vuotias laulajatar on julkaisemassa uutta musiikkia. Jennifer Lopez julkisti äskettäin A.K.A.-levynsä kannen Twitter-tilillään. Jennifer Lopez ei ole juuri muuttunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat taannoin lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Lopez ei kommentoinut väitteitä.