Poliisi pelasti chihuahuan moottoritieltä – tarinalla onnellinen loppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hylättyjen koirien karut kohtalot surettavat ihmisiä tasaisin väliajoin, mutta ajoittain kuullaan myös näiden tarinoiden onnellisia loppuja. Nyt sellainen kantautuu Yhdysvalloista, jossa poliisi löysi hylätyn chihuahuan värjöttelemästä moottoritien keskellä sijaitsevan betoniaidan päältä Walnut Creekissä.

Facebook
Facebook

Löytötilanteesta perjantaina ikuistettu valokuva levisi nopeasti verkossa ja sai suuren suosion. Nyt tarinaan on saatu jatkoa, sillä KRON 4 -televisiokanavan mukaan koira voi hyvin. Koiralla ei ollut mikrosirua, josta olisi voitu selvittää sen omistaja.

Contra Costa Animal Control otti koiran hoitoonsa, ja nyt lemmikki odottaa adoptointia uuteen kotiinsa, ellei omistaja ilmoittaudu kolmessa päivässä. Narttukoira on saanut hoitolassa nimekseen Freeway, ja se olisi seuraavaksi adoptoitu uuteen kotiin. Koiran perhe kuitenkin ilmaantui hakemaan kadonnutta lemmikkiään, joka on nyt siis päässyt takaisin perheensä luokse. Tarinalla oli siis onnellinen loppu.