Ohhoh, seksikauppojen salat julkaistiin – tätä et todennäköisesti tiennyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuiset voivat piristää vällyjen välistä elämäänsä seksileluilla ja eroottisilla välineillä. Monet parit suuntaavatkin jännitystä hakiessaan erotiikkaliikkeeseen, joissa on yleensä vastassa asiantunteva ja auliisti auttava henkilökunta. Seksikauppiaat kuitenkin tietävät paljon sellaisia asioita, joista tavallisella pulliaisella ei ole harmainta hajuakaan.

Cracked-sivuston haastattelemat seksikauppiaat muun muassa kertovat, että anaalituotteita myydään eniten rakkaudenjuhlaksi leimatun ystävänpäivän alla. Syy lienee siinä, että naiset uskaltavat erikoispäivän päätteeksi laskea miehet vierailemaan myös toiseen paratiisiinsa. Kaupaksi menee liukastusvoiteiden lisäksi anustappeja. Joulu puolestaan on dildokaupan kulta-aikaa, ja ennen pyhiä ihmiset haalivat kasapäin itsetyydytysvälineitä – ilmeisesti paineita poistaakseen.

Joissakin seksikaupoissa on edelleen paperinenäliinoilla varustettuja videokoppeja, joissa voi tutustua aikuisviihteeseen katseilta piilossa. Vastoin yleistä luuloa nämä kopit ovat edelleenkin suosittuja. Valitettavasti osa ihmisistä vierailee kopeissa ainoastaan huumausaineiden käyttötarkoituksessa. Joistakin seksikaupoista voi myös ostaa myös tuotteita, jotka eivät välttämättä sovi nykylainsäädännön piiriin.

Seksikaupoissa voi viettää aikaansa kuin missä tahansa muussa liikkeessä shoppaillen. Toki asiakkaiden joukkoon mahtuu punastelevia ja kikattelevia ihmisiä, mutta suurin osa erotiikkaliikkeissä käyvistä ihmisistä suhtautuu tarjolla olevaan tuotevalikoimaan terveellä mielenkiinnolla. Osa ihmisistä käy liikkeissä ainoastaan uteliaisuuttaan haistelemassa tunnelmaa, eivätkä osta mitään.

Yksi viime vuosien buumeista on ollut sitomisleikkien tuleminen tavallisiinkin makuuhuoneisiin. Tämä on näkynyt myös aikuisten leikkikaupoissa, joissa on vieraillut vakioasiakkaiden lisäksi joukko uusia pareja. Rankimpien seksihurjastelujen rinnalle on tullut myös yhä kasvamassa oleva parinvaihtokulttuuri ja ryhmäseksisessiot.