Hylätty urheilustadion on synkkä näky

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa sijaitseva Detroit nousi viime vuonna otsikkoihin ympäri maailmaa, kun kaupunki hakeutui konkurssiin. Kyseessä on Yhdysvaltojen historian suurin kunnallinen konkurssi. Autioituvassa kaupungissa on paljon hylättyjä rakennuksia, ja yksi niistä on Pontiac Silverdome -stadion.

YouTube
YouTube

Stadionilla nähtiin sen kultavuosina lukuisia erilaisia isoja urheilutapahtumia. Pontiac Silverdomella pelattiin muun muassa Detroit Pistonsien ja Detroit Lionsien kotipelejä. Stadion on ollut hylättynä vuodesta 2012 asti. Nyt rapistuvasta urheilustadionista on kuvattu pysäyttävä video.

Detroiturbex.com-sivuston YouTube-videolla nähdään, kuinka kenttä on täynnä rojua ja stadionille on päässyt vettä. Käytöstä poistuneen Pontiac Silverdomen kalusto tullaan myymään huutokaupassa, mutta itse stadionin tulevaisuus on vielä epävarma sen tarvitseman laajamittaisen kunnostamisen vuoksi.