Justin Bieber halutaan miestenlehden mainoskasvoksi – sai miljoonatarjouksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin ajat kiiltokuvapoikana ovat lopullisesti takana ja tähti on astunut rohkeasti isojen poikien hiekkalaatikolle. Vaikka rajojen testaaminen ja uusien asioiden kokeileminen kuuluvat nuoruusikään, on kanadalainen poppari toisinaan horjahtanut pahasti rappion puolelle.

Nyt Justin Bieberille on ehdotettu tarjousta, josta monen olisi vaikea kieltäytyä. Splash-uutistoimiston mukaan aikuisviihdemoguli Larry Flynt haluaa nimittäin poptähden Hustler Club -strippiklubiensa mainoskasvoksi. Bieberille tarjotaan internetiin vuotaneella kirjeellä työstä miljoonan dollarin palkkiota.

Toistaiseksi ei ole tiedossa mitä mieltä rajojaan jatkuvasti kokeileva tähti itse on työtarjouksesta. Sopimuksessa toivotaan, ettei Justin Bieber vierailisi Yhdysvaltain ulkopuolisilla strippiklubeilla. Tämä saattaisi aiheuttaa ongelmia esimerkiksi taannoisella Etelä-Amerikan reissullaan paikallisiin strippareihin mieltyneelle tähdelle.

Justin Bieberin talosta löydettiin alkuvuodesta kotietsinnän yhteydessä suuri määrä erilaisia huumeita ja huumeiksi luettavia lääkkeitä sekä huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä. Tällöin selvisi, että Bieber ei ole pelkästään satunnaisesti ja viihdekäyttönä kannabista pössyttelevä teinipoika. Hän käytti marihuanan ja alkoholin lisäksi säännöllisesti reseptilääkkeitä, kuten masennuslääkkeeksi tarkoitettua Xanaxia.