Kardashianien teinimalli säväytti gaalassa – upea asuvalinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -poppari Harry Stylesin kainalossa taannoin kolmen kuukauden ajan viihtynyt Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa. Eilen hänet kuvattiin julkkisjuhlissa.

Kendall osallistui monien muiden julkkistähtien tavoin 2014 Billboard Music Awards -palkintogaalaan, jonka punaisele matolle hän oli pukeutunut upeaan mustavalkoiseen asuun, joka oli yläosastaan melko paljastava.

18-vuotias Kendall Jenner nousi aikoinaan julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa.