Grrrr, Miranda Kerr bikineissä mainoskuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miranda Kerr lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin mallikaunottariin. Tähti erosi taannoin miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Bloomilla on tiettävästi ollut sutinaa eron jälkeen, mutta Kerr on sen sijaan keskittynyt lähinnä työasioihinsa.

30-vuotias supermalli poseeraa nyt ShopStyle-kauppaketjun uudessa mainoskampanjassa. Miranda Kerr jakoi Instagram-tilillään uunituoreen kuvan, jossa hän poseeraa sinisissä bikineissä.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.