Pamela Andersonin rintavako ei ollut illan mairittelevimpia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson tunnetaan eläinten puolesta aktiivisesti kampanjoivana povipommina. Pamela on nähty usein poseeramassa alastomana tai lähes alastomana PETA-järjestön kampanjajulisteissa.

Baywatch-näyttelijä on parhaillaan Euroopassa, sillä hän osallistuu Ranskassa Cannesin elokuvafestivaaleille. Eilen supertähti kuvattiin VIP Room Cannesissa järjestetuissä bileissä, joihin hän osallistui Afrojackin kanssa. Pamelan asuvalinta yhdistettynä silikonirintoihin ei ollut aivan illan upeimpia näkyjä.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.