Jäikö pullonavaaja kotiin? Ei hätää – katso tämä video tarkkaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesän lämpiminä päivinä kylmä juoma virkistää kummasti. Aina käsillä ei kuitenkaan ole sitä tuikitärkeää pullonavaajaa. Nyt verkkovideolla on listannut 21 kätevää tapaa, joilla pullon saa auki ilman pullonavaajaa.

YouTube
YouTube

Videolistaukselle on päätynyt joitakin jo melko yleisesti käytössä olevia keinoja, kuten esimerkiksi sytyttimen tai toisen pullon käyttäminen. Mukaan on mahtunut kuitenkin joitakin melko yllättäviäkin niksejä. Harva kuitenkaan ehkä on harkinnut viidakkoveitsen käyttämistä pullon avaamiseen.

Muita keinoja avata pullo ilman avaajaa on esimerkiksi käyttää korkokengän korkoa, vyötä, sormusta tai avainta. Jos haluat kuitenkin erottua massasta erikoisella avaamistekniikallasi, kannattaa opetella avaamaan pullo esimerkiksi taitellun setelin, käsirautojen, kannettavan tietokoneen kulman tai cd:n avulla. Neuvokasta videota on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 130.000 kertaa.