Lady Gaga pyysi viisuvoittaja Conchita Wurstia kiertueelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin ympäri maailmaa kohistiin Euroviisujen tuoreesta voittajasta, kun voiton vienyt Conchita Wurst sai monet ahdasmielisen nousemaan barrikadeille. Venäjällä jopa poliitikot vaativa maata jättämään jatkossa viisuilut väliin.

Nyt myös poptähti Lady Gaga on huomannut Conchita Wurstin ja hänen saamansa suosion. Gaga on nimittäin pyytänyt Wurstia esiintymään kanssaan parhaillaan käynnissä olevalla artRAVE: The ARTPOP Ball -maailmankiertueellaan. Asiasta uutisoi Euroviisujen viralliset verkkosivut.

Rise Like A Phoenix -kappaleella viisuvoiton vienyt Conchita Wurst on aiheuttanut paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Niin halutessaan hän tulee mahdollisesti nousemaan Lady Gagan kanssa esiintymislavalle ainakin Istanbulissa 16. syyskuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat