Paris Hilton häipyi Justin Bieberin bileistä – soitettiin vain Justinin musiikkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber ja Paris Hilton lukeutuvat maailman tunnetuimpiin, ja samalla runsaasti mielipiteitä jakaviin julkkiksiin. Kumpikin heistä on viettänyt viime päivinä aikaa Ranskassa, jossa Cannesin elokuvajuhlat ovat parhaillaan käynnissä.

Paris Hilton ja Justin Bieber bongattiin sunnuntaina samasta yökerhosta samassa seurueessa. Tämä johti spekulaatioon lehdistössä siitä, olisiko tähtien välillä jopa jonkin sortin sutinaa. Uuden julkkisparin syntymistä toivoneet joutuvat kuitenkin pettymään.

TMZ-sivuston mukaan Paris Hilton poistui Justin Bieberin noin 50 ihmiselle järjestämistä bileistä jo noin puolen tunnin sisällä. 33-vuotiaan Hiltonin kerrotaan pitäneen juhlia tylsinä, eikä hän kestänyt sitä, että paikan päällä kuultiin ainoastaan 20-vuotiaan Bieberin omaa musiikkia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat