Poliisi tyrmistyi pankkiryöstäjän paidasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan tapauksia, joissa erilaisiin rikkeisiin syyllistyneiden päälle on päätynyt pidätyskuviin tilanteeseen varsin hyvin sopivia paitoja. Taannoin kerroimme esimerkiksi internetissä levinneestä kuvassa, jossa rattijuopomuksesta pidätetyllä oli päällään Drunk as Shit -tekstillä varustettu paita.

Splash
Splash

Nyt verkossa on julkaistu Idaholaisen pankkiryöstäjän pidätyskuva. Huvittavan kuvasta tekee tässäkin tapauksessa miehen päällä tilanteessa ollut t-paita. Sitä nimittäin koristaa kuva poliisiauton jahtaamasta tikku-ukosta ja teksti ”It’s all fun & games until the cops show up”, eli vapaasti suomennettuna ”Kaikki on aina hauskaa ennen kuin kytät saapuvat paikalle”.

35-vuotias Rocky Fisher ja 19-vuotias Jennifer Balfe pidätettiin Idahon Lewistonissa heidän poistuttuaan paikallisesta motellista. Splash-uutistoimiston mukaan viranomaiset epäilevät kaksikkoa lukuisista ryöstöistä.