Festarivieraat kadottivat valtavan määrän omaisuutta – katso kuva tavarapaljoudesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhydsvaltojen Coloradon autiomaassa järjestettävä Coachella-festivaali kerää puoleensa niin tavallisia tallaajia kuin myös viihdemaailman kirkkaimpia nuoria tähtiä. Coachellassa biletettiin myös tänä vuonna huhtikuussa. Nyt festivaalien tiimoilta on julkaistu pysäyttävä kuva.

Coachella 2014 Lost & Found

Suomalaistenkin festivaalien jälkeen festivaalialueet ovat tunnetusti täynnä juhlijoilta jäänyttä omaisuutta. Sama pätee näköjään myös rapakon takana, sillä Coachellan festivaalialueelle on jäänyt hurjasti ihmisten henkilökohtaisia tavaroita. Coachellan järjestäjät julkaisivat kuvan, jossa näkyy, kuinka paljon arvoesineitä alueelta on löytynyt.

Kuvan perusteelta ainakin parikymmentä huono-onnista on joutunut poistumaan festivaaleilta ilman autonavaimiaan. Jälkeen on jäänyt myös lukuisia lompakkoja, puhelimia, kotiavaimia ja henkilöpapereita. Kuva ei luonnollisestikaan kuvasta kaikkia festareilla hukkunuita tavaroita, sillä osa on varmasti lähtenyt tilaisuutensa nähneiden pitkäkynsien matkaan.