Guns N’ Roses lopettaa – paluu keikkalavoille ei toteudu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye Guns N’ Roses lukeutui 1980- ja 1990-lukujen suosituimpiin bändeihin. 90-luvulla yhtyeen miehistö koki suuria muutoksia, ja alkuperäisestä bändistä yhtyeeseen jäi ainoastaan keulahahmo Axl Rose. Yhtyeen uutisoitiin viime vuonna jäävän määrittelemättömän pituiselle tauolle.

Nyt RadarOnline.com-sivusto kuitenkin raportoi, että keikkalavoille paluuta tekemässä ollut yhtye on lopettamassa toimintaansa kokonaan. Axl Rosen kerrotaan ilmoittaneen muille jäsenille, että heidän kalenterinsa tulevat olemaan tyhjiä tulevien Las Vegasin keikkojen jälkeen. Axl Rosen lopettamispäätöksen kerrotaan tulleen yllätyksenä yhtyeen muille jäsenille ja taustahenkilöille. Sivuston mukaan rokkari uskoo tehneensä tarpeeksi rahaa ja haluaa lopettaa keikkailun.

Indianassa varttunut Axl Rose on seurustellut lukuisten kaunotarten, kuten Gina Silerin ja Erin Everlyn kanssa. Rokkari muun muuassa kirjoitti Sweet Child o Mine –kappaleensa taannoiselle mallityttöystävälleen Erinille. Vuonna 1991 alkanut Rosen myrskyisä parisuhde huippumalli Stephanie Seymorin kanssa sai aikanaan rutkasti palstatilaa.