Lapset menettivät äidin – ventovieras hyväntekijä teki jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kolmen lapsen äiti Renee Finney menehtyi äskettäin kotonaan. Syöpää sairastaneelta amerikkalaisnaiselta jäi jälkeen kolme parissakymmenissä olevaa lasta. Nyt lasten uskomaton tarina on noussut otsikoihin erään heille tuntemattoman naisen hyväsydämisyyden johdosta.

ABC10
ABC10

Reneen lapsilla on ollut tämän menehtymisen jälkeen suuria ongelmia saada kasaan tämän hautajaisiin vaadittavat 10.000 dollaria. 10News uutisoi, että lapset ovat saaneet kerättyä erilaisten myyjäisten avulla 2.000 dollaria. Äitienpäivänä lapset muistivat menehtynyttä äitiään kirjoittamalla kymmenen muistokirjettä, kiinnittämällä ne ilmapalloihin ja vapauttamalla ilmapallot taivaalle.

Tällä viikolla Finneyn perheelle tuntematon Yvette Melton löysi pallot kotiovensa edestä. Kirjeet lukenut Melton lähti internetin avulla etsimään kyseessä olevaa perhettä. Nainen onnistui kuin onnistuikin tehtävässään, ja hän sai yhteyden Finneyn lapsiin. Kuultuaan, ettei heillä ole varaa haudata äitiään, Melton kertoi asiasta työnantajalleen. Nainen sai työporukkansa kanssa kerättyä 2.000 dollaria Finneyn perheelle.

– Eräs tietty kohta kirjeessä, joka todella kosketti meitä oli ”Me tiedämme että olet taivaassa, mutta meillä ei ole yhtään rahaa haudataksemme sinut” joten ajattelimme että… laitetaan tämä tapahtumaan, Meltonin pomo Jerry Halamuda kertoi 10Newsille.