Lily Allenin ohut mekko teko tepposet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorasuinen brittipoppari Lily Allen vietti muutaman vuoden hiljaiseloa musiikkimaailmasta, mutta tänä vuonna hän on tehnyt paluun studioon ja keikkalavoille. Laulajatar on nyt ajankohtainen uuden Sheezus-albuminsa myötä. Parhaillaan poptähti edustaa Ranskan Cannesissa.

Eilen Lily Allen kuvattiin poistumassa Cannesin maineikkaassa Hotel Martinezissa. Pääosaan nousivat kuitenkin laulajan violetin iltapuvun etumus, sillä Lily oli luonnollisesti jättänyt rintaliivinsä pukematta. Allen huomasi itsekin nolon tilanteen ja yritti korjata tilannetta siinä kuitenkaan onnistumatta.

28-vuotias Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa ja tekee vahvaa paluuta musiikkibisneksen pariin. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja Marnie Rose. Hän on näytellyt pieniä elokuvarooleja, ja neito nähtiin taannoin esimerkiksi Elisabeth-elokuvassa.