Uskomaton video! Ohikulkija otti kerrostalosta pudonneen lapsen kiinni

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienet lapset vaeltavat tunnetusti välillä paikkoihin, jonne heidän ei missään nimessä pitäisi mennä. Siksi vanhemmilla pitäisikin olla melkein silmät selässä. Nyt otsikoihin on noussut eräs kiinalaisvauva, joka vaelteli todelliseen vaaratilanteeseen.

Vuoden ikäinen lapsi oli löytänyt tiensä ikkunan luokse äitiään etsiessään Xiaolanissa Kiinassa. Ulkona myrskynnyt ukkoskuuro oli kastellut ikkunlaudan luoden todellisen vaaratilanteen. Kadulla olleet paikalliset miehet Hu ja Li huomasivat avoimen ikkunan ääressä olevan vauvan ja he juoksivat ikkunan alle hädissään, LiveLeak uutisoi.

Pahin tapahtui ja vauva putosi ikkunasta kahden kerroksen matkan. Kaikkien onneksi Lin refleksit olivat terässä ja mies sai kuin saikin vauvasta kopin. Kaikkien onneksi tapaus sai siis hurjasta luonteestaan huolimatta onnellisen lopun.