Selena Gomez rohkeassa bikinikuvassa: ”Otan voimani takaisin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa raskaushuhujen, vieroitushoidon ja sairastelun ansiosta. Hänet on myös toistuvasti yhdistetty ex-poikaystäväänsä, Justin Bieberiin.

Nyt neitokainen aikoo kuitenkin ryhdistäytyä. Selena Gomez jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa keltaisiin bikineihin pukeutunut tähti nauttii elämästään rantahietikossa. Näyttelijäkaunotar jakoi kuvan ohessa voimaannuttavan viestin, jossa hän ilmoittaa uusien tuulien puhaltavan elämässään.

– Otan voimani takaisin. Tuskin maltan odottaa näyttää, missä kaikkialla olen ollut. Rakastan teitä kaikkia, Selena Gomez kirjoitti.

Selena ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille.