Hervoton naurupommi! Suomen eurovaaliehdokkaita videokoosteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat suuntaamassa jälleen huomenna sunnuntaina sankoin joukoin vaaliuurnille, kun vuorossa on Suomen Eurovaalit 2014. Ennakkoäänestys ei sujunut aivan odotusten mukaisesti, sillä ääniä annettiin hieman vähemmän kuin edellisellä kerralla.

YLE
YLE

Tänä vuonna muutamat eurovaaliehdokkaat ovat kuitenkin saaneet poikkeuksellisen paljon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Yleisradio on julkaissut verkossa ohjelmasarjan, jossa ehdokkaita haastateltiin. Heidän joukostaan nousi muutamia todellisia helmiä, joiden kustannuksella on saatu miljoonat hyvät naurut.

Nyt näiden ehdokkaiden parhaat palat on kerätty videokoosteeseen, joka tarjoaa hervottoman naurupommin. Samalla video toimii toivottavasti herätteenä niille, jotka eivät ole ajatelleet äänestää huomenna. Äänestämättä jättäneellä ei nimittäin ole oikeutta valittaa, mikäli Euroopan parlamenttiin suuntaa hänen mielestään huonoja meppejä. Nyt on siis aika kaivaa äänestyspaperit esiin.