Mies myy jättimäisen LEGO-kokoelmansa avioeron uhalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

LEGO on aina ajan hermolla. Yhtiö toteuttaa vuosittain suosituimmista elokuvista, sarjakuvista ja televisiosarjoista kokonaisia rakennuspalikkasarjoja. LEGO on luonut omat rakennuspalikkasarjansa muun muassa Star Warsille ja Ninjagolle. Myös Taru sormusten herrasta -hahmot on nähty LEGO-ukkoina.

Osa aikuisista miehistä on hurahtanut muovipalikoihin niin suurella antaumuksella, että he ovat keränneet LEGO-aiheista tavaraa kotiinsa hyllytolkulla. Yksi heistä on ruotsalainen mies, jonka kotoa löytyy 300 kiloa rakennuspalikoita, 20 kiloa rakennusohjeita, 44 kiloa LEGO-ajoneuvojen pyöriä ja täydellinen avaruusaluskokoelma. Asiassa on kuitenkin yksi mutta: Hän joutuu nyt myymään jokaisen palikan pois tai hänen vaimonsa ottaa eron.

– Sinä voit tehdä muutoksen ja pelastaa avioliittoni. Vaimoni käski minua heittämään rojun pihalle. En ole varma, tarkoittiko hän käskyllään minua vai kokoelmaani, mutta uskon hänen tarkoittaneen LEGO-palikoitani, 8.400 euroa LEGO-palikoistaan pyytävä mies kirjoitti myynti-ilmoitukseensa.