Nokian vanhat kännykät omaisuuksien arvoisia – löytyykö laatikoistasi?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Älypuhelimien suosion noustessa vuosi vuodelta vanhanaikaiset puhelimet ovat jääneet suurilta massoilta jo unholaan. Pieni vähemmistö kuitenkin haluaa edelleen käyttää esimerkiksi Nokian vanhoja malleja muun muassa niiden akun keston takia.

Tällaisia niin sanottuja retromalleja myy esimerkiksi vintagemobile.fr-sivusto. Sivustolla kaupataan muun muassa Nokian, Ericssonin ja Motorolan vanhoja puhelimia. Myydyimpien tuotteiden joukkoon lukeutuu esimerkiksi noin 60 euroa maksava Nokia 8210, Daily Mail kertoo.

Hieman harvinaisemmista erikoisuuksista saa kuitenkin pulittaa jonkin verran enemmän. Esimerkiksi Nokian 8800 Arte -puhelin kullan värisenä maksaa tuntuvat 1.000 euroa. Sivuston perustaneen Djassem Haddadin mukaan kauppa on viimeisen vuoden aikana alkanut kukoistamaan ihmisten kyllästyttyä älypuhelinten huonoon kestävyyteen. Mies on verkkosivujensa kautta kaupannut jo noin 10.000 puhelinta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat