Herra Ylppö tyrmää Vain elämää -sarjan: ”En ole mukana. En koskaan.”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vain elämää -televisiosarja jakaa kansakuntamme kahtia. Toinen puoli kaivaa nessuja esiin jokaisen jakson kohdalla tuntien syvää yhteyttä televisiossa laulaviin artisteihin. Toinen puoli kansasta seuraa mielummin suomalaisten metallimiesten YouTubessa esittämää ohjelman parodiaa nimeltään Vain kuolemaa.

Radio Suomipop on nyt julkaissut nettivisuillaan 50 nimen listan, joiden joukossa seisoo myös Vain elämää -televisiosarjan seitsemän seuraavaa osallistujaa. Tulevan kauden tähdet julkaistaan 8. kesäkuuta, mutta siihen mennessä fanit saavat arvuutella, ketkä tähdittävät syksyllä jälleen televisioruuduille lähettävää musiikkiohjelmaa.

Viidenkymmenen artistin nimen joukossa on myös Maj Karman nokkamiehenä uransa aloittanut Herra Ylppö. Syvien tunteiden tulkki vaikuttaa tällä hetkellä aktiivisesti keikkailevan Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen keulahahmona. Nyt kaljupäinen muusikkomies on kieltänyt jyrkästi ja julkisesti olevansa mukana seuraavalla Vain elämää -sarjan kaudella. Hän ilmoitti asiasta Facebook-päivityksellä aamuviiden maissa helatorstain aamuna.

– Tiedoksi niille, jotka luulevat. En ole mukana. En koskaan. En missään. Olen vetäytynyt vuorille sienestämään. Älkää häiritkö minua.