Nainen väittää: Justin Bieber yritti varastaa puhelimeni!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poppari Justin Bieber on ollut jatkuvasti esillä negatiivisissa merkeissä. Taannoin tähti joutui ongelmiin Yhdysvaltojen rajavartiolaitoksen kanssa. Nyt häntä puolestaan epäillään varkauden yrityksestä.

Los Angelesin San Fernando Valleyssa asuva nainen väittää joutuneensa välikohtaukseen poptähden kanssa Sherman Oaks Castle Park -puiston minigolf-radalla. Nainen huomasi Justin Bieberin seurueineen joutuneen sanasotaan toisten paikalla olleiden minigolfin pelaajien kanssa. Nainen oli ottamassa tilanteesta kuvia kännykällään, kun Justin Bieber huomasi hänet.

Justin Bieber epäili naisen ottaneen kuvia hänestä, ja vaati häntä näyttämään kameraansa. Laulaja yritti ottaa puhelinta väkisin naisen laukusta, ja lopulta saikin sen käsiinsä. Puhelin oli kuitenkin lukittu.

Justin antoi puhelimen naiselle ja vaati nähdä siinä olevat kuvat. Nainen suostui, ja näytti ettei hän ollut ottanut yhtäkään kuvaa tähdestä. Nainen kertoi halunneensa vaan tervehtiä Justinia 13-vuotiaan tyttärensä kanssa. TMZ-sivuston mukaan kanadalaistähti alkoi huutaa naiselle, ja kertoi tämän häpäisseen itsensä tyttärensä vieressä. Nainen ilmoitti tapauksesta myöhemmin Los Angelesin poliisille. Viranomaiset tutkivat väitteitä parhaillaan varkausyrityksenä.

Taannoin kansalaisadressissa 274.000 allekirjoittanutta vaati Justin Bieberin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ottanut virallisesti kantaa popparin karkottamiseen, vaan otti poptähden suojelukseensa. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.