Michelle Lewinillä liiankin pumpattu bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren, La Cuerpan, Instagram-kuvia seuraa lähes 766.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle on kuvattu rannalla Miamissa todella pienissä punaisissa bikineissä. Välillä hänen ylävartalonsa peittona nähtiin märkä t-paita. Fitness-tähdeksi Lewinin vartalo on näyttävä, mutta joidenkin mielestä hänen lihasmassansa voi olla jo hieman liiankin muhkea. Mitä sinä olet mieltä?

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.