Laura Cremaschi tyylikkäänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa viimeksi mainittuja. Tällä kertaa Laura on nautiskellut rantaelämästä paparazzien edessä.

Laura Cremaschi kuvattiin uimarannalla Miami Beachilla yhdessä poikaystävänsä Andrea Peronen kanssa. Futisfani Laura oli peittänyt ylävartalonsa futishenkisellä paidalla, mutta päähuomio kiinnittyi joka tapauksessa hänen täydellisyyttä hipovaan bikinipeppuunsa.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.