Vuosisadan hervottomin Nicolas Cage -pila osui ja upposi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen Matt ei voi sietää amerikkalaisnäyttelijä Nicholas Cagea. Mattilla ja hänen veljellään Timillä on ollut tapana pilailla toistensa kustannuksella usein ja mitä erikoisimmilla keinoilla. Nyt Tim on saanut huikeaa etumatkaa pilasodassa näyttävällä Nicholas Cage -pilalla.

Tim on kertonut, että hän täytti kihlattunsa avulla Mattin koko talon Nicholas Cagen kuvilla. Mies käytti ensin kuusi tuntia sopivien kuvien etsimiseen netistä. Tämän jälkeen tulostetuista kuvista leikattiin noin 3.200 Nicholas Cagen päätä.

Tim kiinnitti kuvat veljensä taloon tämän ollessa ulkona elokuvissa – ja lopputulos on ollut huikea. Näyttelijän kuvia levitettiin aivan joka puolelle aussimiehen kotia aina jääpaloista seinällä roikkuviin valokuviin. Matt on varmasti ollut täysin sanaton nähdessään veljensä tuotoksen.