Ilmapalloseksi aiheutti vaaratilanteen – nainen sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisillä on todettu toinen toistaan omituisimpia fetissejä, mutta yksi erikoisin lienee ilmapalloihin liittyvät seksuaaliset halut. Ilmapalloista kiihottuvia ihmisiä kutsutaan loonereiksi, ilmapallon englanninkielisen balloon-sanan mukaan. Nyt ilmapallofetissi aiheutti hengenvaaraa eräälle nautiskelijalle.

Kokeellisesta seksistä nauttinut pariskunta pukeutui ennen erotiikkapitoista iltaansa klovneiksi. Kun mies puhalteli riettaiden lemmenleikkien rekvisiitaksi ilmapalloja, sai nainen vuosisadan kiihottavimman idean. Hän halusi, että mies puhaltaisi häntäkin kuin ilmapalloa. Naisella on ilmapallofetissi.

Kuten arvata saattaa, ei tarina päättynyt onnellisesti. Nainen jouduttiin passittamaan sairaalaan hengitysvaikeuksien takia. Pellepariskunnan vastaanottanut tohtori Leonard Herman myönsi, että tapaus oli ainutlaatuinen hänen urallaan, mutta hän suhtautui naisen ongelmaan ammattilaisen ottein. Ylimääräinen ilma naisen vaginassa aiheutti sen, että elimistöön pääsi liikaa happea. Hengitysvaikeuksiin johtaneesta seksisessiosta kerrottiin TLC:n Sex Sent Me To ER -televisiosarjassa.