Katy Perry yrittää iskeä kuninkaallisen – kutsui juhlimaan itsenäisyyspäivää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin hiuksensa vihreäksi värjännyt poppari Katy Perry toipuu parhaillaan erosta. Naisen iän ikuinen on-off -suhde John Mayerin kanssa loppui perinteisestä syystä – työkiireiden takia. Nyt nainen on iskenyt silmänsä brittiläiseen kuninkaalliseen.

Eikä ihan keneen tahansa, sillä povekas Perry on pyytänyt rohkeasti vastikään sinkuksi jäänyttä prinssi Harrya kanssaan juhlimaan. Katy Perry on Daily Starin mukaan ihaillut aina bileprinssi Harrya, ja nyt nainen kutsui kuninkaallisen Miamiin juhlimaan Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää 4. heinäkuuta.

Kutsu lähetettiin yhteisen ystävän välityksellä hyvin tärkeilemättömään tyyliin, eikä Perry tahtonut antaa vaikutelmaa, että pyytäisi prinssiä treffeille. Kauniin laulajattaren tiedetään kuitenkin mieltyneen englantilaisiin miehiin.

Harryn on kerrottu kiehtoutuneen kutsusta. Katy Perry viettää parhaillaan aikaansa Lontoossa kiertueensa merkeissä. Nainen yhdistettiin äskettäin romanttisessa mielessä DJ Diploon, mutta Perry ei ole omien sanojensa mukaan vielä valmis vakiintumaan uudelleen. Harry puolestaan erosi hiljattain tyttöystävästään Cressida Bonasista.