Humalainen hirvi päätyi uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hirviä nähdään Suomen leveyspiireillä melko paljon. Eläin on yleinen Suomen lisäksi myös esimerkiksi naapurimaissamme Ruotsissa ja Venäjällä. Nyt eräs venäläishirvi on päässyt erikoisen seikkailunsa johdosta otsikoihin.

Metro uutisoi, että humalainen venäläishirvi oli onnistunut putoamaan uima-altaaseen Semjonovin kaupungissa. Hirvi ei päässyt altaasta omin voimin, vaan paikalle soitettiin poliisipartio. Poliisit nostivat sekaisin olleen eläimen altaasta miesvoimin köyttä käyttäen. Katso kuva tästä.

Eläimen uskotaan humaltuneen käyneitä marjoja tai hedelmiä syömällä. Paikallisen poliisin Pavel Mihachkovin mukaan eläin oli uljas, mutta niin pahassa humalassa, ettei se pystynyt edes kunnolla seisomaan. Eläinsuojaan viety hirvi tulee lääkäreiden mukaan toipumaan täysin humalaisesta uintireissustaan.