Kanye West ja Jay-Z välirikossa? Hämmentävä tempaus keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West purjehtivat toukokuun lopussa viimeinkin avioliiton satamaan. Kanye kuvaili häiden olleen yksi historian merkittävimmistä tapahtumista. Räppäri käytti hääjuhlat hyödykseen ja mies piti 200 vieraalle yli 20 minuutin puheen.

Kanye Westin hyvänä ystävänä tunnettu Jay-Z jätti kuitenkin vaimonsa Beyoncen kanssa häät väliin. Tämö on aiheuttanut internetissä runsaasti spekulaatiota miesten mahdollisesta välirikosta. Nyt huhut välien viilenemisestä ovat saaneet lisää vettä myllyyn Kanyen tuoreen keikan myötä.

Vastikään naimisiin mennyt räppäri esiintyi viikonloppuna X Games -tapahtumassa Texasin Austinissa. Yleisön yllätykseksi Kanye West jätti räppäämättä kappaleiden kohdat, joissa viitattiin Jay-Z:hin. Artisti ei edes yrittänyt muokata sanoituksia uusiksi, vaan pysytteli hiljaa kohdissa, joissa räppärikollegan nimi olisi mainittu.

Kimin ja Kanyen hääjuhlat tulivat maksamaan pariskunnalle miljoonia dollareita, ja heiltä upposi pelkästään ilotulituksiin 200.000 dollaria. He jäivät kuitenkin häissään miljoonia dollareita voitolle. Monien yllätykseksi miehen paras ystävä Jay-Z jätti häät väliin vaimonsa Beyoncen kanssa, eikä Kimin veli Rob osallistunut seremoniaan. Westin tuore pariskunta vietti häämatkaansa Irlannissa ilman North-tyttöään.