Mitä ihmettä? Kimin ja Kanyen kartanossa oma peppuhuone

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Westin perhe omistaa nykyisin luksuskartanon Bel Airista, eikä pariskunnan ökyily ei tunne rajoja pesänrakennuspuuhissa. Kardashian ja West tuhlasivat esimerkiksi yhteen sänkyyn 133.200 euroa, ja samaa mallia on tilattu uuteen kotiin yhteensä kuusi kappaletta.

Brittien Grazia-lehti paljastaa, että kartanoon on myös rakennettu oma peppuhuone Kimille. Treenialueella on ainoastaan takapuolen muotoilemiseen tarkoitettuja harrastevälineitä, ja Westin rouva on palkannut itselleen oman pakaroiden alueelle keskittyvän kuntovalmentajan.

Kyseessä ei ole talon ainoa erikoishuone, sillä parin tiedetään panostaneen yli puoli miljoonaa euroa myös kartanon glam-huoneeseen, jossa on kaunottarelle henkilökohtaisesti suunniteltu meikkaus- ja pukeutumishuone kylpyhuoneella varustettuna. Kimin kauneustiimi on käytettävissä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Keittiöön on uponnut 585.000 euroa, ja asunnon silmäteränä on Swarovski-kristalleilla koristeltu jääkaappipakastin. Kaiken huippu lienee se, että pelkästään heidän kullatuilla renkailla varustetut wc-istuimet ovat nielaisseet budjetista yli puoli miljoonaa euroa. Aiempien arvioiden mukaan asunnon sisustaminen ja kunnostaminen on maksanut vähintäänkin yhtä paljon kuin itse rakennus. Kartano maksoi 8,3 miljoonan euroa.