Candice Swanepoelin nahkahousut saivat miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa minikokoisissa bikineissä jalat haarallaan. 25-vuotias vaaleaverikkö onkin tuttu näky seksikkäistä kuvista niin lehtien sivuilta kuin omalta Instagram-sivultaankin.

YouTube
YouTube

Candice Swanepoel osallistui lukuisten muiden kaunottarien tapaan Los Angelesissa järjestettyyn Maxim-lehden Hot 100 -listaa juhlistaneeseen tapahtumaan. Mallikaunotar ei kuitenkaan monien muiden neitokaisten tapaan turvautunut isoon kaula-aukkoon, vaan nahkatoppiin ja -housuihin. Tiukat nahkahousut pitivät huolen siitä, että valokuvaajat kietelivät Candicen ympärillä.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.