Kanye Westin Uusi Testamentti julkaistiin – meneekö jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli suuri yleisö haluaa uskoa räppäri Kanye Westin omasta suusta kuultuja lausahduksia, on mies vähintäänkin uusi Jumala, Jeesus, Michael Jackson, Pablo Picasso, Willy Wonka, Jimi Hendrix, Kate Moss, Marlon Brando ja Anna Wintour.

YouTube
YouTube

Äskettäin West saattoi alttarille yhden maailman kuuluisimmista naisista, Kim Kardashianin. Nyt Kanye Westistä on julkaistu puolen tunnin pituinen minidokumentti, joka on kyllästetty Kanye Westin legendaarisilla lausahduksilla, väittämillä ja erilaisilla kuvilla.

Jostain syystä video on hypnoottinen, vaikkakin siitä tulee mieleen vahvasti uskonnollisen lahkon käännytysmateriaali. Videon nimi on Kanye West’s New Testament, eli Kanye Westin Uusi Testamentti. Kanye Westia voi pitää aikansa evankelistana, vaikka pohjimmiltaan mies on tuikitavallinen räppäri.

Kanye West on 37-vuotias rap-muusikko, joka on viime vuosina laajentanut uraansa myös muodin pariin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Jesus Walks, Touch the Sky, Stronger, Good Life, Love Lockdown ja Heartless. Kanye Westilla on vaimonsa Kimin kanssa North-niminen tytär.