Oksettavat salakuvat nuudelitehtaalta julki – söisitkö näitä nuudeleita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa syödään nykyisin runsaasti nuudeleita, jotka olivat esimerkiksi Suomessa vielä 1990-luvun alussa eksoottisia harvinaisuuksia. Nuudeleita tuotetaan pääasiassa Aasian maissa, kuten Kiinassa ja Thaimaassa. Nyt verkossa on julkaistu kohutut salakuvat kiinalaistehtaalta.

nuudelitkiina15062014a

Julkisuuteen päätyneissä Tongchengin nuudelitehtaalla ikuistetuissa valokuvissa nähdään miten nuudelitehtaan työntekijät seisovat lattialla lojuvien nuudelikasojen päällä paljain jaloin ilman mitään merkkejä asianmukaisesta hygieniasta. Lisäksi työntekijät myös makoilevat nuudelikasojen päällä ilman hiusverkkoja.

Asiasta on nyt noussut kansainvälinen kohu, kun kuvat ovat levinneet medioissa ympäri maailmaa. Daily Mail -lehti kertoo, että sama tehdas jäi kiinni hygienian laiminlyönneistä viimeksi vuosi sitten ja lupasi silloin parantaa toimintaansa. Nyt tehdas on suljettu ja sen johtajat tulevat saamaan mahdollisesti sakkorangaistuksen ja jopa vankeutta.

nuudelitkiina15062014b

nuudelitkiina15062014c