Paras ystävä pokasi tyttöystävän – exältä eeppinen kosto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmissuhteet ovat usein hyvinkin monimutkaisia asioita, ja joskus ne menevät todella pahasti solmuun. Yksi pahimmista asioista, joita suhteessa voi tehdä, on jättää kumppani ja ryhtyä seurustelemaan tämän parhaan ystävän kanssa. Nyt tällaisen tapauksen vuoksi jätetty mies on purkannut tuntojaan näkyvästi.

toddjessica15062014

Miehen Jessica-tyttöystävä jätti hänet ja ryhtyi seurustelemaan parhaan ystävän Toddin kanssa. Tämän jälkeen exä lanseerasi Teespring.com -verkkosivustolla oman paitansa, jonka rintamukseen hän kirjoitti tyhjentävästi ”Haistakaa v**tu Todd & Jessica”. Poikkeukselliseksi tempauksen tekee se, että kyseistä paitaa todella myydään verkkokaupassa ja sellaisen voi tilata kuka tahansa 13 dollarin hintaan. Paidan esittelyteksti puhuu sekin omaa kieltään.

– Haista Jessica vi**u. Sinä kirahvinarttu. Minä olin sinulla aina hyvä ja paikalla kun tarvitsit minua. Miten osoitat kiitollisuuttasi? Jättämällä minut parhaan ystäväni vuoksi. Sinä et merkitse minulle mitään syfilistinen p**luapina. Älä koskaan matkusta Afrikkaan, koska salametsästäjät voivat ampua sinut virtahepona sinä läskimahainen frigidi. Ihmiset luulivat minua Bigfootin metsästäjäksi, kun liikuin sinun kanssasi. Toivon, että sinun törkyinen rämemajava-vaginasi jää yksinäiseksi, exä vuodatti tuntojaan.

– Sinä Todd olet korkeimman tason narttu. Haiset kuin räkäinen kuusiluokkalainen, joka yrittää peitellä hajuaan Axella jumppatunnin jälkeen. Henkesi haisee lehmänpaskalta. Jos syttyisit tuleen ja minulla olisi sangollinen vettä, antaisin veden ensin koirani juotavaksi ja sitten sammuttaisin mitä sinusta olisi jäljellä. Hampaasi ovat niin viturallaan, että voisit saada kaksoiskansalaisuuden Englannista. Toivottavasti te saatte lapsia. Voin vain kuvitella kuinka rumia rämevagina ja Axe-Jumala tuottavat. Haistakaa v**tu Todd ja Jessica. Syökää paskaa.